Altid Returlabel ved fragt med GLS
Fragtfrit ved køb pä 300 kr. ved levering med GLS
Lagervarer leveres lynhurtigt - 1-2 dages levering

Kelly Kettle

Kelly Kettle

På sine jagtture er man ofte langt væk fra en god steak med kartofler og sovs. Dette betyder dog ikke, at man ikke har muligheden for stadig at lave noget lækkert mad. Det kan du nemlig, hvis du har det helt rigtige grej med på din tur. Med rødder i det irske fiskermiljø, har Kelly Kettle i mange år lavet kogeudstyr, der giver det aktive udendørsmenneske muligheden for at lave god mad, selv når man er langt væk fra sit køkken i huset. Gennem mere end 100 år er kedlerne, kopperne, kanderne og gryderne blevet videreudviklet, og i dag er vi stolte af at kunne præsentere dette gode udvalg, som giver dig madlavningsmuligheder i en kvalitet, der sjældent er set matchet.

12 vare(r)

pr. side

12 vare(r)

pr. side

Kelly Kettle - funktionelt gear i gennem mere end 100 år
Kelly Kettle startede sin historie tilbage i 1890’erne, hvor Patrick Kelly startede det, som sidenhen skulle vokse sig til en stor global succes. Det hele begyndte med udviklingen af en lille kedel af tin, som kom efter mange eksperimenterende timer i sit skur i det vestlige Irland. Hermed var frøet sået, og 4 generationer senere er virksomheden stadig kontrolleret af familien, der med stor integritet og nysgerrighed, hele tiden forsøger at optimere sine produkter, således de kan hjælpe jægere og fiskere i endnu højere grad med at lave god mad i naturen. I dag er det brødrene Seamus & Patrick Kelly der står i spidsen for virksomheden, og de har forøget sortimentet, således man i dag har mange flere muligheder end tidligere.

Kelly Kettle produkterne
Kelly Kettle har i mange år blot været kendt for deres kedler og kopper, men i løbet af årene er der kommet flere produkter til, og i dag består udvalget også af gryder, pander og holdere, alt sammen designet til, at du skal kunne lave ordentlig mad, samt få nogle ordentlige drikkevarer, uanset hvor i verden du er placeret. Derudover har et af de store fokuspunkter været, at det også skal være nemt at have med rundt. Derfor er målene på produkterne lavet således, at de kan pakkes sammen til ét meget kompakt produkt, der let kan tages med på jagt. Derfor kan man roligt købe alle de lækre produkter, uden at skulle bekymre sig om, hvordan man får det hele med på turen. Kelly Kettle produkterne i sig selv er lavet af rustfrit stål, således du er sikret kvalitet de næste mange år.