Jerven/Fjellduken

Jerven/Fjellduken

I mere end 30 år har Jerven været leverandør af dens specielt skabte Fjellduken til de norske soldater. Og som jæger er Fjellduken helt uovertruffen til at skjule sig i, samtidig med at du holder varmen. Hvis du er fjeldgænger er en Fjellduken helt perfekt. Du kan feks. bruge den som teltflage, solsejl, varmeforstærker osv.

Vis som Gitter Liste

9 varer

pr. side
Stigende orden
Vis som Gitter Liste

9 varer

pr. side
Stigende orden

I 2004 leverede Jerven cirka 7.000 Fjellduken produkter til forskellige norske militære divisioner. Både den franske og danske specialstyrker bruger regelmæssigt Fjellduken.

Fjellduken/Järvenduken er meget brugbar til dit vildmarks eventyr. Du kan snildt bruge den som tarp og sove under den, som en teltflage fra "mili". Du kan have den med til at ligge i med din sovepose, så du er regntæt. Bruge den til at lægge på jorden under dit liggeunderlag, så du ikke bliver våd eller dit underlag punkterer. Det kan vælges med mere eller mindre thermofyld alt efter omstændighederne. Du kan bruge det at varme dig i hvis du sidder og spejder efter vildt eller bare nyder naturen.

Fjellduken er bare et helt vildt fedt skytte vildmarks gear

Herhjemme bruges den mere og mere til at sove i ude i naturen og til at kravle ind i for at få varmen hvis man er afsted en dag med rigtig dårligt vejr.

https://b-wild.dk/jellduken-ini-unter
https://b-wild.dk/fjellduken-king-size-143x220cm
https://b-wild.dk/erven-jellduken-riginal