Altid Returlabel ved fragt med GLS
Fragtfrit ved køb pä 300 kr. ved levering med GLS
Lagervarer leveres lynhurtigt - 1-2 dages levering

Hestra

Når det kommer til kvalitet inden for handsker til aktiv udendørsbrug, er der ingen der kan konkurrere med Hestra. Hestra handsker er ubestridt blandt de mest anerkendte handsker i verden, når man taler om kvalitet til netop det aktive udendørsmenneske, der ønsker alle de kvaliteter en handske kan have, samlet i ét enkelt par handsker. Den enorme viden omkring den bedst mulige fremstilling af handsker i både høj kvalitet, samt god komfort, har Hestra tilegnet sig i løbet af mere end 75 år, og netop når det kommer til jagt, er Hestra handsker helt ideelle. Det svenske mærke producere i dag mere end 2 millioner par luksushandsker årligt, og det er deres evne til at kombinere luksusmaterialer såsom imprægneret koskind, Flextron softshell, polyester og andre materialer, med teknologier såsom Czone membraner, der har givet dem global succes. Se alle vores Hestra handsker, eller læs mere om dette ikoniske svenske brand.

Hestra handsker - Svensk kvalitet i mere end 75 år
Hestra’s historie starter helt tilbage i 1936, hvor den første generation af Magnussons startede virksomheden, som i første omgang blev døbt Martin Magnusson & Co. Sidenhen har virksomheden skiftet navn til byen hvori den er placeret, nemlig Hestra, hvor den stadig her mere end 75 år senere, har sit hovedkontor, hvor både design og udvikling stadig hører til. Mange Hestra handsker bliver, ligesom de gjorde i 1936, stadig håndlavet. Dette er med til at sikrer en høj standard, som er påkrævet hvis man er jæger. Deres produktion har sidenhen bredt sig til resten af Europa, og i dag har de forhandlere og leverandører i mere end 30 lande verden over, som producere mere end 2 millioner luksushandsker årligt, til udendørsmennesker og jægere i hele verden.

 

Hestra kvalitet – Produkter i særklasse
Hvad er det så der gør Hestra handsker så specielle? Ud over at de har formået at lave handsker i flot design, der taler til det moderne menneske, er det specielt deres evne til at skabe komfort og teknologiske muligheder, der er sjældent matchet fra andre mærker, som har givet dem den store anerkendelse. For det første bruger de ofte skind i deres handsker. Skind giver en naturlig varme, og så føles det rigtig behageligt at have på. Men når man er jæger, er det ikke nok at det blot føles godt. Der skal være ekstra god varme, og så skal handskerne gerne kunne modstå både vand og vind. Derfor finder du ofte uld på indersiden af en Hestra handske, der hjælper mod specielt den kolde vind, men det vigtigste element i Hestra’s handsker er deres brug af Czone membraner. Denne membranteknologi er med til at sikre dig mod vand, således du kan jage i alt slags vejr, uden at skulle bekymre dig om våde og kolde hænder. Netop når man jæger, er det altafgørende at hænderne ikke fryser, da det kræver ro i hele kroppen, når byttet skal nedlægges.