Helle Harding

1.199,00 DKK.
På lager
SKU
7023890060261

En skøn kniv, både at se på og arbejde med! Skæfte i masurbirk og mørk eg, trelags lamineret klinge og læderskede

Harding er Helles absolut mest solgte kniv - og med god grund! Harding er en helt klassisk fjeldkniv, som egner sig til alle de opgaver man som aktivt udemenneske kan komme ud fra, hvadenten det er brækning af vildt, madlavning eller håndarbejde. Skæftets markante fingerværn, både for og bag, gør kniv egnet til aktiviteter hvor skæftet kan blive vådt og fedtet. Skeden er forsynet med en låsestrop som passer ud over en messing knop på skæftet, således er Harding ekstra sikret mod tab.

Norske Helle knive har siden opstarten i 1932 været noget af det ypperste inden for klassiske skandinaviske knive - noget som absolut stadig gør sig gældende den dag i dag! En helle kniv er 100% håndlavet i nordiske kvalitetsmaterialer i klassisk nordisk design, med et skarpt øje for både kvalitet og skønhed. En Helle kniv er en fornøjelse at eje og arbejde med - og det er en af den slags knive som har det med at gå i arv i generationer. Med en Helle kniv i hånden er det selve essensen af den nordiske historie og knivtradition du sidder med. En Helle kniv er en værdsat gave til ethvert friluftsmenneske!

 

Specifikationer:
Klinge:100 mm rustfri trelags lamineret stål (3,1 mm tyk)
Skæfte: 110 mm masurbirk og mørk bejdset eg med mellemlæg i læder, skæftet er forsynet med en knop i messing så kniven kan fikseres med den på skeden monterede låsestrop
Vægt: 104 g (kniv) + 56 g (skede)
Skede: Læder m. plastic indlæg og låsestrop
Design: Erling Opstad
Fremstillet siden: 1986

Livstidsgaranti på materiale- og produktionsfejl!

 

 

Leveres i flot dekorereret gave cylinder

Bemærk: Hver enkelt kniv er håndlavet i naturmaterialer, derfor vil variationer i farver og struktur forekomme helt naturligt.

Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Helle Harding