Helle Knive

Helle Knive

Her på siden finder du vores udvalg af håndlavede knive fra det norske familie firma Helle, der i generationer har lavet noget af det bedste indenfor Knivfaget.
Med deres smallere/tyndere klinger får du en kniv der virkelig skærer sig igennem materialet med lethed, og stadig er lige så robuste som en kniv med tykkere klinge.

 

Vis som Gitter Liste

21 varer

pr. side
Stigende orden
Vis som Gitter Liste

21 varer

pr. side
Stigende orden

En outdoorsman eller jæger kan ikke klare sig uden en god kniv, og her er Helle knive ubestridt blandt de bedste i hele verden. Med filosofien om at knivene er til for at blive brugt, har de igennem mange år håndlavet et utal af forskellige knive, der sikrer dig en kvalitetkniv de næste mange år. Du får dig med en Helle kniv, en kniv, som ikke blot er utrolig effektiv og brugervenlig, men også en kniv som æstetisk er ufatteligt smuk at kigge på. Alt dette kommer ikke af sig selv, og Helle knive har gennemgået en enorm udvikling siden deres start i 1932. Siden da har man fundet ud af at bruge flere og flere forskellige materialer i deres knive, og man har fundet ud af at inkorporeret alle de flotteste og bedste materialer i deres knive.
Helleknive er meget tro mod deres nordiske tradition i design, og med den nordiske tradition med tyndere blade. Det er vikeligt effektivt at bruge tyndere blade, da de er meget velegnet til alt, lige fra at arbejde med træ til at bearbejde fødevarer.

Helleknive bliver bare mere og mere populære, og med rette!

 

https://b-wild.dk/helle-nord
https://b-wild.dk/helle-viking
https://b-wild.dk/helle-gt