Fjällräven Värmland Eco-Shell Bukser

Special pris 2.999,00 DKK. Normalpris 3.999,00 DKK.
Udsolgt
SKU
bw-08360967

Varen er midlertidig udsolgt. Kontakt os gerne for muligheden for at skaffe varen hjem. Ring på Tlf: +4533361080 eller mail: mail@b-wild.dk.

Special pris 2.999,00 DKK. Normalpris 3.999,00 DKK.

Vind- og vandtætte jagtbukser i trelags Eco-Shell. Bukserne har flere lommer samt ventilationsåbninger med lynlås fra hofterne til knæene og langs læggene.

Vind- og vandtætte trelagsskalbukser til jagt hele året rundt. Bukserne er lavet af Eco-Shell, som yder god beskyttelse mod vejr og vind, er åndbart og har mindst mulig miljøpåvirkning. De er behagelige og støjsvage på lange dage, hvor du blot sidder og venter – men også lette og fleksible nok til at give dig fuld bevægelsesfrihed, når der pludselig sker noget.
Modellen har et avanceret snit med god plads til varme isolerende tøjlag indenunder. Bukserne er forsynet med forstærkede fastgørelseszoner til sikker fastgørelse af et par seler. De har forlommer, baglommer og to rummelige benlommer, den højre med en ekstra lomme til en kniv/økse.
De er desuden forsynet med lynlåse fra hofterne til knæene og langs læggene, som du kan åbne, når det bliver for varmt, og som gør det nemt at tage bukserne af og på. De anatomisk formede knæ har åbninger til knæbeskyttere, der fås som tilbehør, og som giver ekstra varme og komfort, når du ligger på knæ.
Bukserne passer perfekt sammen med forstærkningsbukserne Värmland Padded Trousers (90593), der kan knappes i som et inderlag ved jagt på kolde efterårs- og vinterdage.

Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Fjällräven Värmland Eco-Shell Bukser