Fjällräven Värmland Bukser(Vandtætte)

1.999,00 DKK. Normalpris 2.399,00 DKK.
På lager
SKU
bw-08450968
Special pris 1.999,00 DKK. Normalpris 2.399,00 DKK.

Slidstærke og vandtætte jagtbukser i G-1000 Eco med Hydratic. Bukserne har forstærkede fastgørelseszoner til seler samt ventilationsåbninger med lynlås fra hofterne til knæene og langs læggene.

BEST BUY - B-WILD ANBEFALER

Kan sammenlignes med Härkila Pro Hunter bukserne - dog billigere og med super udluftning til benene.

Slidstærke og vandtætte jagtbukser i G-1000 Eco fremstillet af genbrugspolyester og økologisk bomuld. Bukserne er forsynet med Hydratic-for, som holder regn ude og bortleder fugten fra kroppen. De slidstærke og alsidige jagtbukser er behagelig at have på, både når du sidder stille i timevis og venter, og når vildtet pludselig er i sigte, og aktivitetsniveauet stiger.
Snittet er på én gang avanceret og rummeligt, så der er masser af plads til isolerende tøjlag indenunder. Bukserne er forsynet med forstærkede fastgørelseszoner i taljen til sikker fastgørelse af et par seler. De har to rummelige benlommer, den højre med en ekstra lomme til en kniv/økse, samt forlommer og baglommer. De er desuden forsynet med lynlåse fra hofterne til knæene og langs læggene, som du kan åbne, når det bliver for varmt, og som gør det nemt at tage bukserne af og på. De anatomisk formede knæ har åbninger til knæbeskyttere, der fås som tilbehør, og som giver ekstra varme og komfort, når du ligger på knæ.
Bukserne passer perfekt sammen med forstærkningsbukserne Värmland Padded Trousers (90593), der kan knappes i som et inderlag ved jagt på kolde efterårs- og vinterdage.

Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Fjällräven Värmland Bukser(Vandtætte)