Fjällräven Sörmland Padded Jakke(100% Vandtæt)

2.199,00 DKK. Normalpris 2.999,00 DKK.
På lager
SKU
bw-04420970
Special pris 2.199,00 DKK. Normalpris 2.999,00 DKK.

Letforet vandtæt jakke i G-1000 Silent Eco med varmt syntetisk fyld. Jakken har et enkelt design med alle de grundlæggende funktioner, der sikrer, at du får en god dag ude i skoven.

PÅ TILBUD SOMMEREN OVER - SKYND DIG - BEGRÆNSET ANTAL

Vindtæt og vandtæt jakke i slidstærkt og lydløst G-1000 Silent Eco med Hydratic, som holder dig behageligt tør i omskifteligt vejr. Jakken er letforet med syntetisk G-Loft Supreme Compact, som har en høj ydeevne, så du kan holde varmen på kolde dage. Den er enkel og klassisk og har alle de grundlæggende funktioner, der sikrer, at du får en god dag ude i skoven. Den nedtonede stil betyder, at den også er velegnet til brug på arbejde eller i andre bymiljøer.
Skuldrene og albuerne er forsynet med forstærkninger i G-1000 HeavyDuty Eco, som giver ekstra slidstyrke. På forsiden har jakken en tovejslynlås og en beskyttelsesklap med trykknapper ved kraven og forneden, som holder den kolde vind ude.
Jakken har flere praktiske lommer til opbevaring af småting: en napoleonslomme, store lommer med læg og klap længere nede samt to indvendige lommer, som er perfekte til opbevaring af handsker, en ekstra hue mv. Den har desuden to lettilgængelige lommer til hænderne, som hurtigt varmer kolde fingre op igen. Der er knapjustering i taljen. Manchetterne er kantet med læder og kan også justeres med knapper.
Jakken passer perfekt sammen med Sörmland Padded Vest (varenr. 90705).

Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Fjällräven Sörmland Padded Jakke(100% Vandtæt)