Fjällräven Abisko Lite 2

3.999,00 DKK. Normalpris 5.199,00 DKK.
På lager
SKU
bw-22000919
Special pris 3.999,00 DKK. Normalpris 5.199,00 DKK.

Let, kompakt og stabilt tunneltelt med en lille apsis. Oversejlet kan rulles op i begge ender, så du kan nyde udsigten og skabe optimal luftgennemstrømning.

Kompakt og stabilt telt til dig, der foretrækker at rejse med en let rygsæk. Loftshøjden er lidt lavere og apsissen mindre, alt sammen for at holde vægten nede. Det kompakte letvægtstelt er perfekt til vandreture i årets varme måneder, men er også egnet til vinterbrug, dog ikke under de mest ekstreme forhold. Oversejlet er lavet af Fjällrävens nye TripleRip-nylon med høj ydeevne og har en innovativ konstruktion, bestående af en kombination af to forskellige materialekvaliteter – 20 denier foroven og 40 denier forneden, hvor der er størst slitage fra underlaget – hvilket giver materialet høj styrke og samtidig lav vægt. Oversejlet og inderteltet er forbundet, så inderteltet holdes tørt, mens du slår teltet op. Teltet er let at håndtere med to farvekodede teltstænger, brede teltstangskanaler med lav friktion og teltstangsfødder, der er nemme at justere. Det er også muligt at bruge dobbelte teltstænger, der fås som ekstraudstyr, hvis forholdene kræver det. Der er seks bardunliner i Dyneema med etgrebsjustering og indvævet reflekstråd. Teltet har god ventilation med store, højt placerede ventilationsåbninger. Når det er varmt, kan oversejlet rulles op i begge ender, så du kan få mere af udsigten med og skabe ekstra luftgennemstrømning. Hvis vejret er varmt men uberegneligt, kan teltdøren sættes fast i halvåben position – lynlåsen er forsynet med en automatisk låsefunktion, så vinden ikke kan presse den op. Alle åbninger er dækket med et fintmasket net, som forhindrer selv de mindste, knapt synlige insekter i at trænge ind. Tørresnor og netlommer i inderteltet gør det nemt at tørre tøj og holde orden på tingene. Der er fastgørelsespunkter i inderteltet til Gear Loft, der fås som ekstraudstyr. Ligesom alle Fjällrävens andre telte er Abisko Lite 2 lavet helt uden PVC-plast og giftige brandhæmmere, og imprægneringen er fluorcarbonfri.

OBS!!! Skal du bruge en af Fjällrävens andre teltmodeller er du velkommen til at kontakte butikken. Vi kan via Fjällrävens lager med det samme se om vi kan skaffe din ønskede model. Forvent 4-5 arbejdsdage så har vi den hjemme. Mail: mail@b-wild.dk  eller  Tlf: 33361080

Concept: Trekking
Vægt: Total: 2070g/Minimum: 1740g
Yderstof: 40D TripleRip Sil/Sil 3000 mm 100% Polyamide, 20D TripleRip Sil/Sil 3000 mm 100% Polyamide
Indvendigt materiale: 15D Ripstop DWR 100% Polyamide
Pløkker: DAC V-Pegs Small
Stænger: DAC Featherlite NSL
Myggenet: 20D No-see-um mesh 100% Polyester
Antal sæsoner: 4-sæsoners telt

Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Fjällräven Abisko Lite 2