Fjällräven Polar -30 Long

Special pris 5.999,00 DKK. Normalpris 7.999,00 DKK.
Udsolgt
SKU
65746547657465

Varen er midlertidig udsolgt. Kontakt os gerne for muligheden for at skaffe varen hjem. Ring på Tlf: +4533361080 eller mail: mail@b-wild.dk.

Special pris 5.999,00 DKK. Normalpris 7.999,00 DKK.

Velisoleret dunsovepose til streng kulde. Hætte med imiteret pels holder på varmen i soveposen. En lang og en kort lynlås.

Velisoleret dunsovepose med smarte funktioner til ture om vinteren i streng kulde. Fyldt med de fineste dun med meget høj isoleringsevne og komprimerbarhed, og dunene ligger i bokskanaler, der modvirker kolde punkter. Den karakteristiske hætte er inspireret af vores varmeste dunjakker og har aftagelig imiteret pels, der minimerer varmetab. Designet gør, at hætten lettere kan følge hovedets bevægelser, hvilket mindsker risikoen for, at fugtig ånde kommer ind i selve soveposen. Der er desuden mindre luftvolumen at varme op, hvilket giver bedre isolering. En hellang tovejs lynlås på venstre side fremmer ventilationen. På den modsatte side er der en kort lynlås, og kombinationen gør, at du kan sidde i soveposen med hænderne fri til at sysle med f.eks. udstyr. Dunfyldte beskyttelsesklapper stopper kuldetræk, og klapperne kan lukkes med trykknapper, hvis lynlåsen mod forventning skulle gå i stykker - en ekstra tryghed på lange eventyr i streng kulde. Detaljer i læder. Vandtæt kompressionspose med foldelukkesystem. Der medfølger desuden en stor opbevaringspose, og soveposen har ringe i fodenden til hængende opbevaring. Komforttemperatur (herre) på -30 °C (dame -20°C). Passer til personer på op til 195 cm.

Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Fjällräven Polar -30 Long