Fjällräven Övik Eco-Shell Jakke

2.579,00 DKK. Normalpris 4.299,00 DKK.
På lager
SKU
bw-44000976
Slidstærk trelags skaljakke i Eco-Shell med stretch til hverdagsbrug i omskifteligt vejr. Jakken har en fast, justerbar hætte og usædvanligt mange rummelige lommer, herunder en lomme på ryggen.

Denne jakke ligner den klassiske Greenland jakke men er egentlig en fuldblods skaljakke. Virkelig gennemført jakke.

Slidstærk trelagsskaljakke, som er perfekt til den daglige tur frem og tilbage til arbejde eller skole eller en tur i skoven – hele året rundt. Jakken er lavet af Eco-Shell, som holder dig tør i vedvarende byger, og er meget åndbar. Materialet lever samtidig op til de høje krav vedrørende bæredygtighed og er desuden lydløst, let og elastisk. Designet med de mange lommer giver jakken et karakteristisk Fjällräven-præg, og den har masser af plads til opbevaring. Den har endda to rummelige lommer med klap på ryggen. Nederst på forsiden har den lommer med læg og åbning foroven samt ekstra åbninger i siderne, som du let kan stikke hænderne i, når du har brug for hurtig ekstra varme. Der er desuden to brystlommer med klap og knap samt to indvendige netlommer med lynlås. Modellen er hoftelang og har en fast, justerbar hætte med lamineret skygge, som holder regnen væk fra ansigtet. På forsiden har jakken en tovejslynlås, som kan åbnes både fra oven og fra neden, når du har brug for at komme af med overskydende varme, og den har en beskyttelsesklap på både indersiden og ydersiden af lynlåsen, som forhindrer den kolde blæst i at trænge ind. Derudover er jakken udstyret med snor til justering af kanten forneden og knapjustering ved manchetterne.

Tøv ikke med at kontakte os hvis der er en anden farve eller størrelse du ønsker - vi tager den gerne hjem til dig. Tlf: 33361080 mail: mail@b-wild.dk

Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Fjällräven Övik Eco-Shell Jakke