Fjällräven High Coast Hybrid Jakke Women

1.599,00 DKK.
Udsolgt
SKU
bw-00000913

Varen er midlertidig udsolgt. Kontakt os gerne for muligheden for at skaffe varen hjem. Ring på Tlf: +4533361080 eller mail: mail@b-wild.dk.

1.599,00 DKK.
Let og alsidig vindjakke i voksbehandlet polyamid-/bomuldsblanding. Jakken har stretchpaneler i siderne og på ryggen samt en hætte, der kan rulles ind i kraven.

Let, alsidig og meget komprimerbar vindjakke til lette vandreture og forskellige former for dagture. Jakken er lavet af et let og slidstærkt voksbehandlet materiale bestående af polyamid og økologisk bomuld, som holder den kolde vind ude. Materialet er også modstandsdygtigt over for korte regnbyger og tørrer hurtigt, hvis det bliver vådt. De luftige stretchpaneler i siderne og på ryggen giver ekstra åndbarhed der, hvor der er mest brug for det. Jakken er perfekt til sommerbrug, særligt når du udfører fysisk krævende aktiviteter og har behov for en jakke med god åndbarhed. Den har en velsiddende hætte, som kan rulles op og foldes ind i kraven, når den ikke er i brug. Tovejslynlåsen på forsiden er udstyret med en indvendig beskyttelsesklap. Der er to brystlommer og to lommer til hænderne, alle med lynlås. Jakken er kantet med elastik ved manchetterne og langs hættekanten. Den er forsynet med en snor til justering af kanten forneden.

Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Fjällräven High Coast Hybrid Jakke Women