Fjällräven jakker

Vi har et bredt udvalg af Fjällrävens jakker. Især fra Forest serien - super slidstærkt og funktionelt.
Vis som Gitter Liste

Varer 1-30 af 48

Side
pr. side
Stigende orden
Vis som Gitter Liste

Varer 1-30 af 48

Side
pr. side
Stigende orden

Fjällräven jakker til herrer & dame

Fjällräven er et svensk brand med mange år på bagen, der gennem årene har imponeret et voksende publikum med forskellige lækre designs, der alle kendetegnes ved den høje kvalitet og det klassiske svenske håndværk.

Her er de lækre Fjällräven jakker ikke til at komme udenom, for du har her mulighed for at få en jakke i en utroligt høj kvalitet, der kan bruges i mange forskellige sammenhænge.

En Fjällräven jakke er den ultimative kompagnon, så snart du har brug for en jakke, og du bør derfor kigge med lige her på siden, hvis du er på udkig efter et stykke overtøj, der kan lidt mere end det, du er vant til. Du kan finde din nye jakke fra Fjällräven her på B-wild.dk, hvor vi har samlet et stort udvalg af Fjällräven jakker til herrer & dame i mange forskellige størrelse og udformninger.

Din bedste ven på jagt eller vandreture i det fri

Når du skal ud i det fri, er det vigtigt, at du kan beskytte kroppen mod elementerne. Hverken i Danmark eller resten af Norden er du garanteret godt vejr, selvom kalenderen siger sommer, og det bliver naturligvis kun værre, når sommer erstattes af efterår og vinter. Her vil vejret rase og vise sig fra sine værste sider, og det stiller store krav til beklædningen for dig, der skal opholde dig i det fri gennem længere tid.

Derfor kan udvalget af Fjällräven være det helt rette sted at lede for dig, der er på udkig efter en god jakke til dit næste eventyr. Hos Fjällräven har de en lang og stolt tradition for at lave jakker i høj kvalitet, der er skabt til livet uden døre. Det kommer først og fremmest til udtryk i nogle utroligt slidstærke materialer, der er lavet til at kunne modstå alt det, du udsætter dem for i naturen. Derfor skal du ikke bekymre dig om tornekrat, skarpe grene og lignende, når du bevæger dig rundt i en Fjällräven jakke i det fri.

Dertil får du naturligvis masse af varme i de jakker, der er designet til vinterbrug, mens du også får både vand- og vindafvisende egenskaber i modeller som f.eks. Fjällräven Brenner Pro og Fjällräven Sörmland, så din krop får den ultimative beskyttelse mod elementerne året rundt. Fjällräven Sörmland er en af de skaljakker vi anbefaler her på shoppen - du kan se hele vores udvalg af skaljakker her.

Udover varme, beskyttelse og slidstyrke får du med Fjällräven jakker også en masse gode funktioner. Her er der tænkt over detaljerne, hvilket bl.a. kommer til udtryk i en masse praktiske lommer, der kan opbevare dine vigtige ting tørt og sikker.

Du får også åndbarhed samt vind- og vandtætte lynlåse, og så er du naturligvis også altid garanteret høj komfort, når du hopper i en af de lækre Fjällräven jakker. Her finder du kun materialer i den allerhøjeste kvalitet, så din krop pakkes behageligt ind, når du bevæger dig gennem et koldt vinterlandskab på jagt, vandring eller lignende.

Varme jakker med mange gode funktioner til den danske vinter

Fjällräven jakker til herrer & dame er det perfekte valg for dig, der er på udkig efter en varm og lækker jakke, der vil holde dig varm om vinteren. Når du bevæger dig ud i det danske vinterlandskab, er det først og fremmest din jakke, der beskytter dig mod elementerne, og du behøver derfor ikke lade jakken hænge i skabet, selvom du ikke skal ud i det fri.

Fjällräven jakker er et oplagt valg til en dagligdag, hvor du bevæger dig rundt i byen eller i haven, eller hvor du bare gerne vil pakkes godt ind, når du skal ind og handle, køre børnene i skole eller cykle på arbejdet.

Her kan du først og fremmest nyde godt af en formidabel isoleringsevne, der giver dig de bedste betingelser for at holde kropsvarmen inde. Det kan du eksempelvis gøre med en Fjällräven Greenland Winter Jacket, der med gode materialer og mange funktioner pakker der rigtig godt ind til den kolde vintertid.

Her får du en jakke, der er lavet i det slidstærke G1000 materiale, som du kender fra Fjällrävens mange populære bukser som eksempelvis Vidda Pro, mens jakken på samme tid er propfyldt med isolerende materialer, der holder selv de strideste danske snestorme på afstand.

Men kulde er ikke det eneste, du skal kæmpe med under en dansk vinter. Med masser af blæst og lige så meget regn stilles der også andre krav til jakkerne, hvis du gerne vil varmt og tørt frem til dine destinationer. Derfor får du altid både vand- og vindafvisende egenskaber, når du vælger Fjällräven jakker, og hvis du virkeligt gerne vil beskyttes, kan du også vælge en jakke, der er 100 % vandafvisende.

Din krop beskyttes også af gode funktioner som tætte lynlåse, mens praktiske hætter, gode pasformer og blød komfort sikrer, at du altid kan komme godt og varmt gennem en dansk vinter, når du ejer en af de gode Fjällräven jakker.

Lette og hurtigtørrende jakker til de varmere måneder

Selvom det ofte er koldt i Danmark, er det naturligvis ikke nødvendigt at gå rundt med en stor og varm vinterjakke om sommeren. Her skal der noget lettere og mere praktisk til, som på samme tid er med til at beskytte dig mod elementerne.

Det samme gælder i de varmeste forårs- og efterårsmåneder, hvor du har brug for en let og tyndere jakke, når du bevæger dig rundt i det fri i forbindelse med f.eks. jagt eller en vandretur under den åbne himmel.

Men det finder du naturligvis også blandt det store udvalg af Fjällräven jakker her på siden. Her finder du jakker til alle årstider, og det omfatter også praktiske jakker til de varme måneder, der pakker dig godt ind med gode funktioner. Her får du lette designs, der er gode til at ånde, og som kommer i samme høje slidstærke som alle andre jakker fra Fjällräven, så du kan bevæge dig rundt i det fri ude bekymring.

Her kan du både finde vind- og vandtætte jakker, så du både kan få varmen væk fra kroppen og beskytte den mod elementerne, når det bliver køligt om aftenen, eller en regnbyge lægger vejen forbi.

Køb Fjällräven jakker til herrer & damer online hos B-wild

Hvis du er på udkig efter en ny jakke, bør du kigge med blandt det store udvalg fra Fjällräven lige her på siden. Her finder du nemlig en jakke til alle tænkelige situationer og årstider, mens du også finde stilrene modeller til både herrer og damer. Du kan gå på opdagelse her på siden, lige meget om du leder efter den varmeste vinterjakke, en praktisk anorak, en regnjakke, en let softshell-jakke eller måske en smart vest.  

Fælles for alle jakker er, at de egner sig perfekt til ture i de fri takket være den høje kvalitet og de mange gode funktioner, hvilket naturligvis også gør jakkerne til gode valg, når du vil dække overkroppen med en jakke i det daglige.

Alt dette finder du lige her hos B-wild, hvor vores store udvalg af Fjällräven jakker til både herrer og damer give gode muligheder for alle. Her får du gode priser, mens du naturligvis altid er sikret den høje kvalitet, når du vælger Fjällräven.

Du kan gå på opdagelse online her på siden, hvorefter du får sendt din nye jakke direkte til adressen, eller du kan kigge forbi vores butik i København