Fjällräven bukser

Fjällrävens bukser i G1000 er utroligt poppulære til både jagt og friluftsliv. Vores bedstsælgende bukser.
Vis som Gitter Liste

Varer 1-30 af 39

Side
pr. side
Stigende orden
Vis som Gitter Liste

Varer 1-30 af 39

Side
pr. side
Stigende orden

Fjällräven bukser til herrer & dame

Fjällräven er et brand, der ikke er til at komme udenom, når du skal købe praktisk og lækkert tøj til livet under den åbne himmel. I mange årtier har den svenske virksomhed leveret slidstærke produkter, der er udviklet til at modstå alt det, du udsætter dit tøj for, når du bevæger dig i det fri på jagt, på en vandretur eller lignende.

Det er Fjällrävens bukser et rigtig godt eksempel på, for du får her nogle af de absolut mest slidstærke bukser på markedet, der på samme tid kommer med en masse gode funktioner. Til formålet har Fjällräven faktisk udviklet sit helt eget materiale, som er utroligt holdbart, og som derfor kan holde til at vandre gennem både tjørnebuske og meget andet. Materialet hedder G1000, og det er naturligvis det, der udgør kernen i alle de ikoniske bukser fra Fjällräven, som du garanteret allerede kender.

Her på B-wild.dk har vi et stort udvalg af Fjällräven bukser til herrer & dame, hvor du kan vælge mellem lækre bukser til alle sæsoner i mange forskellige designs.

En hurtig guide: hvad skal du vælge?

Her hos B-wild finder du som nævnt et stort udvalg af de lækre Fjällräven bukser, hvilket giver gode muligheder for enhver. Men det store udvalg kan også være svært at finde rundt i, hvis du ikke lige ved, hvad du skal kigge efter. For hvad skal du egentlig vælge, hvis du er på udkig efter et par gode vandrebukser, og hvad er det rette valg, når du skal bruge et godt par til dit hverdagsliv?

Fjällräven bukser er perfekte til vandring og trekking, men det kræver, at du vælger de rette modeller, samt at du tænker lidt over, hvad dine behov er. Du finder også andre modeller, som er virkelig velegnet til andre former for friluftsliv samt til fysisk arbejde, mens andre Fjällräven bukser også passer perfekt til brug i det daglige.

Så hvad skal du vælge? Hvis det er vandrebukser, du er på udkig efter, bør du starte med at overveje:

Her er det især Vidda Pro og Keb bukser, der egner sig til vandring, når du stiller store krav til dine bukser. Keb bukserne er gode at gå i, mens du får høj slidstyrke, og de egner sig derfor også godt til både arbejde og fritid.

Hvis det er maksimal slidstyrke, du er på udkig efter, kan et par Vidda Pro bukser dog være et bedre valg, da disse er stort set uopslidelige. Derfor egner disse bukser sig også godt til krævede fysisk arbejde, men du skal være opmærksom på, at den ekstra styrke også betyder, at du får nogle bukser, der er lidt tungere end andre modeller.

Hvis du bare er på udkig efter nogle lækre bukser, der ikke nødvendigvis behøver at kunne holde til hvad som helst, kan du også overveje et par Karl Pro eller et par Karlo bukser, der begge er gode alround-bukser til friluftslivet, og som giver masser af komfort til brug i det daglige. Herunder kan du læse mere om de forskellige modeller for at blive klogere på, hvilke Fjällräven bukser der passer til dig.

En ægte klassiker: Fjällräven Vidda Pro

Det er ikke muligt at snakke om Fjällräven bukser, uden snakken også falder på Vidda Pro. Disse er nemlig et af de mest ikoniske produkter fra Fjällräven, og du er derfor helt sikkert også stødt på disse bukser på et eller andet tidspunkt.

Bukserne har faktisk næsten 20 år på bagen, og du har derfor her mulighed for at få en rigtig klassiker, der er blevet gennemtestet i det fri gennem årtier. Derfor får du nogle af de bedst tænkelige outdoor bukser, når du skal på trekking eller på anden måde opholde dig i det fri over længere tid. Vidda Pro er således en god kandidat til at blive dine nye yndlings Fjällräven bukser, for du får her et stykke beklædning med mange egeskaber og gode funktioner.

Bukserne er naturligvis først og fremmest produceret i nogle meget slidstærke materialer. Det er Fjällrävens G1000 materiale, der er tale om, mens Vidda Pro også er forstærket både bagpå og på knæene for ekstra holdbarhed. Derfor er denne model også relativt tung, men hvis du prioriterer en usammenlignelig slidstyrke, og det bestemt de ekstra gram værd.

Dertil er bukserne også udstyret med en masse gode lommer, som giver dig mulighed for at have alle dine vigtige ting lige ved hånden på sikker vis. På samme tid er Vidda Pro bukserne rummelige, hvilket sikrer god komfort og masser af bevægelsesfrihed.

Gode grunde til at vælge Fjällräven Keb bukser

En anden klassiker inden for vandre- og trekking-bukser er Fjällräven Keb. Her får du et par klassiske Fjallraven bukser, som kommer med alt det, du forventer, men som lige er blevet fintunet for at gøre dem endnu lækrere og endnu mere brugbare.

Her får du bl.a. en eminent mobilitet, hvilket skyldes de smarte paneler med 4-vejs strækbart stof. På samme tid er bukserne meget slidstærke, fordi de selvfølgelig er lavet i G1000-stof, mens de også er blevet forstærket på alle de områder, der udsættes for meget slid.

Bukserne er desuden meget komfortable, og de er derfor også et rigtig godt valg til dig, der er på udkig efter nogle nye vandrebukser. Her udmærker Keb-bukserne sig også ved, at de ikke vejer så meget som Vidda Pro-bukserne, hvilket gør disse til det bedre valg for dig, der gerne vil pakke tasken lidt lettere.

Mange andre lækre Fjällräven bukser i høj kvalitet

Udvalget af Fjällräven bukser og shorts her hos B-wild spænder vidt og bredt, og du finder derfor noget for enhver smag. Fjällräven bukser til herrer og damer er meget andet end de to store klassikere nævnt ovenfor, men lige meget hvad du vælger, er du garanteret den høje kvalitet, der kendetegner alle bukser fra Fjällräven.

Det skyldes bl.a., at alle produkter i denne kategori er lavet af det famøse G1000-stof, som stort set ikke er til at slide op, mens stoffet på samme tid er både vand- og vindafvisende. Stoffet gør desuden alle bukserne meget alsidige, da du kan vokse dem om vinteren med Grønlandsvoks for ekstra isolering og ekstra vandtæthed, men du om sommeren kan åbne for buksernes ventilation for at få luft til benene.

Over hele linjen får du høj slidstærke og en god pasform, mens praktiske funktioner også altid er med til at kendetegne Fjällräven bukser. Også så er Fjällräven bukser naturligvis også virkeligt flotte og stilrene, hvorfor de sagtens kan bruges til dagligt, når du skal i skole eller på arbejde, hvis du allerede har garderoben fyldt med andet Fjällräven tøj som f.eks. en Fjällräven jakke eller Fjällräven skjorter.

Køb Fjällräven bukser til herrer & damer online eller i vores butik

Hvis du elsker det klassiske design, de mange gode funktioner og den høje kvalitet fra Fjällräven, er du altid velkommen til at kigge med i vores store udvalg lige her på siden, hvor du nemt får det store overblik. Men hvis du gerne lige vil se, mærke og prøve din bukser, før du køber dem, kan også slå et smut forbi vores fysiske butik i hjertet af København, hvor du finder et lige stort udvalg af Fjällräven-bukser.