Fjällräven

Fjällräven

Det tager tid, før et mærke bliver klassisk. For Fjällräven har det taget 50 år. 50 år, hvor firmaet, grundlagt af Åke Nordin, har gjort sig fortjent til et ry som pålidelig leverandør af udstyr i topkvalitet og skabt sig en trofast kundekreds, der giver den feedback, der er nødvendig for, at produkterne kan udvikle sig.

 

Vis som Gitter Liste

Varer 1-30 af 265

Side
pr. side
Stigende orden
Vis som Gitter Liste

Varer 1-30 af 265

Side
pr. side
Stigende orden

De allermest avancerede produktionsteknikker og materialer har aldrig stået højt på Fjällrävens dagsorden - her er ingen innovation for innovationens skyld. Til gengæld gør man en dyd ud af det bundsolide håndværk, det klassiske snit og de gennemtestede materialer som eksempelvis den slidstærke og tætte G-1000®, der anvendes i Fjällrävens anerkendte bukser og Fjällräven jakker - og faktisk blev anvendt i de tidligste telte! Og selv om firmaet altså ikke limer, laminerer og udstandser, så repræsenterer f.eks. Fjällrävens telte i dag noget af det ypperste indenfor sin genre: Her er nogle af verdens bedste fjeldtelte i hi-tech-materialer og klassiske designs, der har virket i årtier - og stadig virker!

Fjällräven henvender sig til alle, der sætter pris på solidt håndværk, klassisk pasform og mindre radikale farver og designs end mange af de yngre udstyrsproducenter præsenterer. Gennem mange år værdsat af jægere, lystfiskere og folk, der arbejder udendørs dag efter dag. Siden 1986 leverandør til det svenske hof.

Besøg Fjällrävens hjemmeside: www.fjallraven.se

En lang historie med høj kvalitet og smukt design

Brandet Fjällräven blev som nævnt grundlagt af svenske Åke Nordin, der i en alder af bare 14 år lavede den allerførste rygsæk. Den lille og simple rygsæk var det, der startede Fjällrävens store og verdensomspændende eventyr, for brandet er i dag en international spiller, der sælger i mange lande på alle kontinenter.

Men selvom der er sket meget, siden Nordin skabte sin første rygsæk, er de grundlæggende værdier hos Fjällräven stadig de samme. Her er kernen lækker beklædning, der er lavet i slidstærke materialer, og som derfor egner sig perfekt til outdoor-livet.

Her er slidstyrke et nøgleord, som går igen i alt fra Fjällräven rygsække til brandets lækre jakker, og Fjällräven er derfor din mulighed for at opleve klassisk svensk håndværk, der på samme tid kommer med alle de moderne detaljer, du forventer.

Det gælder også, når det kommer til designet, der af mange betragtes som tidløst og klassisk. Med Fjällräven kan du således klæde dig både stilrent og praktisk på, når du skal ud i det fri, eller når du bare gerne vil nyde godt af brandets mange kvaliteter i din dagligdag.

Stort udvalg af de populære Fjällräven rygsække

En af de mest ikoniske produktioner fra Fjällräven er den klassiske rygsæk ved navn Kånken. Den lille rygsæk med det velkendte Fjällräven-logo kan spottes på gader og stræder over store dele af verden, mens tasken også her i landet har vundet stor beundring hos både friluftsmennesker og modeinteresserede samt de mange som har brugt den som skoletaske.

Hos B-wild.dk forhandler vi dog en række af de mere klassiske Fjällräven rygsække, som passer bedre til jagt, outdoor og lidt mere krævende hverdagsbrug.

En af de populære Fjällräven rygsække hos os, er Fjällräven Singi jagtstolen som er deres gode og kendte rygsæk, men som også har en indbygget stol til brug ved jagt. Jagtstolen fra Fjällräven er lavet med det slidstærke G-1000 HeavyDuty Eco stof, som gør at den kan bruges under alle former for vejr og den samlet vægt for tasken ligger på 2.100 gram.

En af de andre populære Fjällräven rygsække, er Fjällräven Räven, som er en slidstærk hverdagsrygsæk, som kan bruges til ture til arbejdet men også lidt mere krævende ture såsom trekking og camping mm.

Fjällräven bukser – Måske de bedste outdoorbukser?

En af de store årsager til Fjällräven er blevet så kendt et mærke, er at deres ikoniske bukser er måske de bedste outdoorbukser til outdoor brug. Fjällrävens bukser er lavet med det slidstærke, vandafvisende og vindtætte G-1000®-materiale.

G1000 er udviklet til at håndtere dette og meget andet, så du kan bevæge dig rundt i det fri uden at frygte for, at du kommer hjem med huller på knæerne. Vidda Pro og alle andre Fjällräven bukser er lavet i det specieludviklede G1000-stof, som er utroligt stærkt, og som derfor kan holde til alt det, du udsætter dem for under jagt, hiking, havearbejde og lignende.

Hos B-wild finder du selvfølgelig altid et stort udvalg af de populære og ikoniske bukser, som er tæt på at være uundværlige for enhver, der bevæger sig meget i det fri. Hos os finder du G1000 i mange forskellige størrelser og udgaver, og du finder modeller med forskellige tykkelser, så du kan finde et par til alle årstider.

Lige meget hvad du vælger, få du slidstærkt stof og vandafvisende egenskaber, der på samme tid vil klæde din figur med Fjällrävens klassiske og stilrene design. Derfor kan bukserne naturligvis også bruges til daglig, når du bare gerne vil hoppe i nogle benklæder, der er behagelige at have på, som giver god bevægelsesfrihed, og som giver dig høj kvalitet over hele linjen.

Fjällräven jakker til alle aktiviteter og sæsoner

Når Fjällräven er kendt for at leverer alt i beklædning og tilbehør til det gode outdoor-liv, betyder det naturligvis også, at brandet har et stort udvalg af lækre jakker til mange forskellige behov. Her finder du et stort udvalg af jakker i mange forskellige materialer og designs, hvorfor du både kan finde en jakke til vandring, til klatring, til jagt og til meget andet – eksempelvis den populære Fjällräven Sörmland.

Her er det innovative materialer i høj kvalitet, der går igen hele vejen igennem, mens jakkerne også er kendetegnede ved smarte detaljer, der sikrer høj funktionalitet, lige meget hvad du bruger jakken til. Det betyder bl.a., at du får praktiske lommer, beskyttede lynlåse, der ikke lukker vand og vind ind, udluftning og meget andet, der alt sammen er skabt for at gøre din tur i det fri mere komfortabel.

Den høje kvalitet, de klassiske designs og de gode funktioner kan du få gavn af i både hverdagsjakker, ekspeditionsjakker, sommerjakker og meget andet, og lige her hos B-wild finder du naturligvis det hele, så du altid kan finde den jakke, du mangler, når du kigger med her hos os.

Din bedste ven på vandreturen

Hvis du er ved at planlægge en længere vandretur, der vil sætte krav til alt dit grej og din beklædning, er det altid en god idé at starte planlægningen hos Fjällraven. Her finder du nemlig alt det, du skal bruge for at komme godt og sikker gennem en vandre- eller campingtur i det fri.

Der gælder som nævnt for både bukser, jakker og rygsække, men du finder alle de andre små ting, der vil være med til at give dig en bedre oplevelse i det fri. Det kan få med lækkert og komfortabelt tøj som eksempelvis varme trøjer eller lette skjorter, mens du også finder alt det tilbehør, du skal bruge for at holde dig varme på de kolde dage. Det kan eksempelvis være huer, varmt undertøj og lignende.

Men selvom du klæder dig godt og varmt på til vandreturen, skal du naturligvis have et sikkert sted at sove for natten. Det kan du få ved at vælge et af Fjällrävens gode telte, der vil blive det perfekte lille hjem for dig under dine lange eventyr. Her får du de slidstærke materialer, som Fjällräven er så kendt for, mens du naturligvis også får masser af gode egenskaber og funktionalitet, som vil sikre, at du kommer til at sove godt.

Og når du vågner næste dag og er klar til at fortsætte eventyret, findes der ikke noget bedre end at hoppe i et par lækre Fjällräven vandrestøvler, som ligeledes er helt uundværlige, når du skal bruge dine fødder hver dag. Her får du komfort og funktionalitet hele vejen igennem i mange forskellige modeller, så du får de bedste forudsætninger for at passe godt på dine fødder.  

Du finder også et væld af andet praktisk udstyr, som alt samme er designet til at klare forholdene i den vilde natur, og som er udviklet ril at gøre dit liv nemmere, når du opholder dig under den åbne himmel. Alt dette finder du naturligvis lige her hos B-wild, hvor du kan starte din planlægning, når du gerne vil ud i det fri med beklædning og udstyr i høj kvalitet.

Lækkert og komfortabelt hverdagstøj

Det kan være en smule antiklimatisk at komme hjem fra en fantastisk vandretur for derefter at skulle pakke dit lækre Fjällräven-tøj væk i skabet. Men hvis du er blevet forelsket i det lækre tøj, er der bestemt ingen grund til at gemme det væk.

Brandets designs er nemlig lige så brugbare i det daglige i skolen eller på jobbet, som de er under en vandretur i de norske fjelde. Derhjemme kan du nyde godt af de gode materialer, de mange funktioner og den høje komfort, for du finder faktisk beklædning til hele kroppen fra de svenske brand.

Du kan bl.a. nyde godt af de varme og vind- og vandafvisende jakker, der er perfekt til en dansk vinter, mens de komfortable bukser, trøjer og lignende også bare er fantastiske at have på, når du vægter komfort og kvalitet.

Køb alt fra Fjällräven online hos B-wild

Fjällräven er leverandør til det svenske hof, og det siger lidt om, hvilken status brandet har fået. Også de kongelige sætter pris på den høje kvalitet og det klassiske håndværk, og der er derfor ikke noget at sige til, at brandet er blevet så populært.

Det er en trend, du kan være med på lige her hos B-wild. Her finder du altid et enormt udvalg af produkter fra Fjällräven i mange forskellige kategorier, så du kan blive klar til vandreturen, klatreturen, camping eller bare et godt hverdagsliv.

Alt dette kan du købe online lige her på siden, hvor du får skarpe priser og levering direkte til hoveddøren.

https://b-wild.dk/fjallraven-kajka-85-liter-rygsaek-til-herrer
https://b-wild.dk/fjallraven-kajka-35-m-l
https://b-wild.dk/fjallraven-granit-shirt