Fällkniven

Fällkniven

Fallkniven har igennem mange år været kendt for at være det yppersligste indenfor kvalitetsknive. Deres kniv er lavet i hånden, og slebet i hånden. De har en konveks slibning, hvilket man kun ser på et lille udvalg af andre knive. Den konvekse slibning giver en mere holdbar og robust ægg, og sammen med deres suveræne stål, får man en kniv der holder sin skarphed længere end andre knive.

Vis som Gitter Liste

Varer 1-30 af 32

Side
pr. side
Stigende orden
Vis som Gitter Liste

Varer 1-30 af 32

Side
pr. side
Stigende orden

Fällkniven er egentlig født som survivalkniv til de svenske piloter, og derfor har de altid været af aller bedste kvalitet

Når man er jæger eller Outdoorsman, er en kniv også uundværlig. Hvad enten det er til madlavningen i skoven, eller om det er til at forlægge dit bytte, så er en kniv i høj kvalitet nødvendig. Specielt hvis det er forlægningen der er tale om. Her kræver det en kniv som er lavet i de bedste materialer. Netop her er Fällkniven på forkant i forhold til andre mærker. Fällkniven er nemlig verdens førende producent af eliteknive, til jægeren som kun vil have det bedste. Grundene til at Fällkniven er bedre end andre knive er mange. De har blandt andet stor fokus på hvilket metal de bruger til deres blade. Deres blade holder skarpheden utroligt godt, hvilket er nødvendigt hvis man skal skære igennem vildsvin eller elg, eller bare flere stykker rå eller dåvildt. Også det træ de bruger i knivene med træskaft er også noget for sig. Her har man Karelian Birk og Rødtræ som de største varianter, som er mere olierede, hårde og tunge træsorter. Derudover bruger man hjortekroner i mange af deres skafte, hvilket giver et smukt glat look. Selve knivene er også blevet perfektioneret over en lang årrække, både i form af balancen i hånden, og deres håndslebne konvekse blade.
Vi har i B-Wild næsten hele sortimentet fra Fällkniven, men er der en variant vi ikke har, kan vi hjælpe dig med at få bestilt den hjem.
Deres Foldeknive er også en historie for sig selv, og de skal ses og nydes i butikken, før end at man helt forstår hvor lækre de egentlig er.

https://b-wild.dk/dadada
https://b-wild.dk/fallkniven-taiga-hunter-th1
https://b-wild.dk/fallkniven-gentlemans-pocketknife-black-micarta