Altid Returlabel ved fragt med GLS
Fragtfrit ved køb pä 300 kr. ved levering med GLS
Lagervarer leveres lynhurtigt - 1-2 dages levering

Fällkniven

Fällkniven

Når man er jæger, er en kniv uundværlig. Hvad enten det er til madlavningen i skoven, eller om det er til at flå dit bytte, så er en kniv i høj kvalitet nødvendigt. Specielt hvis det er flåningen der er tale om. Her kræver det en kniv som er lavet i de bedste materialer. Netop her er Fällkniven på forkant i forhold til andre mærker. Fällkniven er nemlig verdens førende producent af eliteknive, til jægeren som kun vil have det bedste. Grundene til at Fällkniven er bedre end andre knive er mange. De har blandt andet stor fokus på hvilket træ de bruger i knivene med træskaft. Her har man Karelian Birk og Rødtræ som de største varianter, som er mere olierede, hårde og tunge træsorter. Derudover bruger man hjortekroner i mange af deres skafte, hvilket giver et smukt glat look. Selve knivene er også blevet perfektioneret over en lang årrække, og i dag består de af en række af de bedste udgaver af rustfrit stål, som du kan læse mere om længere nede.

1 til 24 af 25

pr. side

Side:
  1. 1
  2. 2

1 til 24 af 25

pr. side

Side:
  1. 1
  2. 2

Historien om Fällkniven – Svensk kvalitet siden 1984
Fällknivens historie går mere end 30 år tilbage. Med hovedbase i det nordlige Sverige, er det familieejede selskab placeret midt i et af jagtverdens store centrummer. Her har de i mange år leveret knive i højeste kvalitet til jægere og kokke over hele Sverige, Skandinavien og senere resten af verden. Den enorme succes og erfaring, har resulteret i, at de sidenhen er blevet anerkendt som Kongelig Hofleverandør i Sverige. Grunden til at Fällkniven er så populære, er at de levere knive på allerhøjeste plan. Alle materialer er gennemført ned til mindste detalje, og er er blevet perfektioneret i løbet af årene.

 

Et Fällkniven skaft er mere end bare et skaft
En kniv har to elementer, som bare skal være i orden. Det gælder selvfølgelig selve bladet, men også skaftet er vigtigt. Ud over at man helst skal have et godt greb omkring den, skal den helst også være holdbar i mange år frem. Derudover er det også rart at have en kniv, som ser lækker ud. Derfor bruger Fällkniven kun de bedste materialer på markedet. Deres træskafter er lavet af Rødtræ eller Birk, for at sikre den perfekte balance mellem vægt og tykkelse, samtidig med at man holder et glat og olieret look. Så har de også et bredt udvalg af andre materialer, såsom karbonfibre, læder, hjortegevir og meget mere.