Casström

Casström

Unikke knive fra Lapland Sverige. Vi anbefaler Casström som noget af det bedste. Woodsman eller Lars Fält - hvilken skal man vælge. Ring og tal med Thomas, han elsker knive og han kan guide dig. Alle Casströms knive er Cryo behandlet.

Vis som Gitter Liste

Varer 1-30 af 39

Side
pr. side
Stigende orden
Vis som Gitter Liste

Varer 1-30 af 39

Side
pr. side
Stigende orden

Casström laver helt unikke knive, der ikke bare er smukke, men de er også rigtig fede at bruge ude på tur.
Deres klinger er lidt en blanding mellem de klassiske scandinaviske og de danske. Hvilket gør dem meget brugbare til et stort anvendelsesområde.
Så har de også lavet et samarbejde med den svenske outdoor guro Lars Fält, der har undervist nogle af de hårdeste specialstyrker i overlevelse i naturen, han har designet for Casström, et par af de fedeste knive der findes på markedet.
De har også et samarbejde med selveste Roger Harrington, der har designet deres Woodsman knive. Roger er også en survival ekspert der som Lars Fält har undervist specialstyrkerne i overlevelse, plus at han er en anerkendt knivmager.
Dedikeret jagtknive og save har vi også fra Casström, så det er bare at gå i gang med at se vores lækre udvalg igennnem.

Casström har flere forskellige lækre ting i deres sortiment. De har deres Danglere, bælter, ildstål i flere varianter, og flere lædervarer som vi kan hjælpe med at bestille hjem til dig.

https://b-wild.dk/casstrom-lars-falt-kniv
https://b-wild.dk/casstrom-woodsman-kniv-black-oak
https://b-wild.dk/casstrom-no-11-field-saw-orange