Altid Returlabel ved fragt med GLS
Fragtfrit ved køb pä 300 kr. ved levering med GLS
Lagervarer leveres lynhurtigt - 1-2 dages levering

Carinthia

Når man snakker europæisk elite jagtudstyr, er østrigske Carinthia svær at komme udenom. Indenfor jagtudstyr og jagttøj, er kvalitet det sidste man må gå ned på. Der skal helst være tale om gennemarbejdede materialer, og alle de vigtige elementer skal der være styr på. Når der er tale om jagt, betyder det at udstyret skal være vandtæt og vindmodstående. Derudover skal der helst være enorm varme i tøjet og soveposerne, som er de to produkter Carinthia er førende på. Alt dette skal kombineres med kvaliteter som brugervenlighed, i og med man ofte har meget udstyr med, og så skal det helst ikke være for tungt, da man helst skal kunne bevæge sig lydløst under sin jagt. Derfor har Carinthia gjort brug af en af de førende teknologier på markedet, nemlig G-LOFT®. G-LOFT® er en polyesterisoleringsteknologi, der har fokus på varme og åndbarhed, samtidig med at det skal give brugeren bevægelighed. Sammen med Carinthias 25 års erfaring, har det resulteret i dette nedenstående udvalg, der er designet til den aktive jæger.

17 vare(r)

pr. side

17 vare(r)

pr. side

Carinthia – Historien om østrigsk kvalitet
Carinthias historie går næsten 70 år tilbage. Siden de startede tilbage i 40’erne, har virksomheden udviklet sig voldsomt. De første mange år var fokus egentlig mest på design og brugervenlighed, samt at få produceret tasker så billigt som muligt. I takt med at teknologierne på markedet også har udviklet sig, har Carinthia dog også lagt fokus lidt om i løbet af årene. De har begyndt at fokusere på, hvad der teknologisk er muligt, og man forsøger i stedet for at lave det billigste udstyr nu at lave det bedste. Det har bl.a. betydet, at man i dag implementere især tre hovedelementer i Carinthias produkter. Det er G-loft, Gore Tex og CQ-Down

Carinthia – Mere end bare jagtgear
Som nævnt før kan teknologien inden for Carinthia jagttøj og udstyr inddeles i 3 hovedemner. Det omhandler G-loft, Gore Tex og CQ-Down. Gore Tex er hovedsageligt implementeret i Carinthias tasker, og har fokus på at sikre at produkterne er 100 procent vandtætte. I vores udvalg her på B-Wild, er det hovedsageligt dog de to andre teknologier der er omdrejningspunktet. G-Loft er en fiberteknologi, hvor man bl.a. isolere produkterne, samtidig med at man med clusters, der er små lommer fyldt med luft, opnår flere fordele. For det første får man en enorm varme i produkterne, med mindst mulig vægt. Derudover betyder det en høj modstandsdygtighed mod fugt, hvilket gør produkterne optimale til brug i koldere og vådere klimaer, hvilket er perfekt hvis man skal på jagt i de nordiske lande. Den sidste fordel som G-loft giver dig, er en åndbarhed der giver enorm god komfort, selv når du er aktiv. Når man så kombinerer dette med den tredje og sidste teknologi, nemlig CQ-Down, får man en tøj og udstyr i absolut topklasse. Det som CQ-Down bidrager med, er en varme/vægt fordeling, der er klart den bedste på markedet. Her går man ind og bruger dun fra gæs og ænder, da de giver den bedste varme i forhold til deres vægt. Det betyder at jægeren kan bevæge sig lettere, uden at gå på kompromis med at skulle gå og fryse. Så alt i alt får du med Carinthia en perfekt kombination, der kan hjælpe dig på vej til at blive elite jæger i dag.