Blundstone

Blundstone

Blundstone er legendariske og er blevet produceret siden 1870 - de stammer fra Tasmanien i Australien. Blundstone støvler holder længe og sidder suverænt.

Vis som Gitter Liste

5 varer

pr. side
Stigende orden
Vis som Gitter Liste

5 varer

pr. side
Stigende orden

Støvler fra Blundstone er til dig, som søger et par solide sko. Brandet er lig med kvalitetsfodtøj til både arbejds- og fritidsbrug. Holdbarheden er eminent og du kan derfor finde dine Blundstone sko frem igen og igen uden det går udover kvaliteten. Du ser ofte skoene på folk med fysisk krævende jobs såsom fiskere, jægere, landmænd og håndværkere.

Det har længe været et mål for mange unge at bo og arbejde i Australien og her har flere og flere fået øjnene op for de fede Blundstone. Støvlerne er nemlig perfekte til det fysiske arbejde, og de unge danskere har taget det robuste mærke med tilbage til Danmark. Derfor finder du brandet på det danske marked den dag i dag. Uanset hvilken farve, du foretrækker, følger de yderst robuste såler med i købet.

Blundstone sko til hverdag og fritid

De fede støvler kan bruges til det meste tøj. Sæt dem sammen med et par cowboybukser med grove strukturer og en lækker strik for et groft look lige til en tur i skoven med familien og hunden. Støvlerne kan også uden tvivl bruges til hverdag med et par cowboybukser og en skjorte. De er det perfekte valg til vintersko, når fødderne skal holdes varme og du gerne vil tør igennem sne og slud. De brune, sorte og grå farver er varme, jordbundne farver, som emmer af naturens farver. De er nemme at bevæge sig i uden at din fod eller ankel bliver generet i løbet af dagen takket være det elastiske felt i anklen.

https://b-wild.dk/blundstone-classic-comfort-antiiqui
https://b-wild.dk/blundstone-classic-comfort-rustic-brown
https://b-wild.dk/blundstone-1609-classic-comfort-antique-brown