Altid Returlabel ved fragt med GLS
Fragtfrit ved køb pä 300 kr. ved levering med GLS
Lagervarer leveres lynhurtigt - 1-2 dages levering

Aigle

En jæger står konstant ansigt til ansigt med naturens udfordringer, og her er det vigtigt at man har det helt rette udstyr. Aigle gummistøvler er uden sammenligning det ypperste du kan få indenfor gummistøvler, og du kan være sikker på, at du med en Aigle gummistøvle får dækket netop de specifikke behov, man har som aktivt udemenneske og jæger. Ud over man selvfølgeligt skal være sikret mod vand, så ved enhver jæger, at en gummistøvle helst skal kunne meget mere end det. Den skal sikre dig en god komfort, i og med at der ofte bliver lagt mange kilometer bag sig. Dette skal kombineres på bedst mulige vis, og her er Aigle gummistøvler i særklasse. Alle støvler bliver lavet i hånden af eksperter, der har 2 års oplæring i at mestre de mere end 60 steps, som alle Aigle gummistøvler gennemgår, før de bliver kvalitetstjekket og sendt til salg.

9 vare(r)

pr. side

9 vare(r)

pr. side

Aigle gummistøvler – kvalitet i mere end 150 år
Historien om Aigle gummistøvler starter helt tilbage i 1853, hvor de, fuldstændig ligesom de gør i dag, begyndte at lave de første gummistøvler i hånden. Produktionen er stadig i Frankrig, ligesom den var det for 150 år siden, og det eneste der har ændret sig, er deres evne til at skabe gummistøvler til jægere i endnu højere topkvalitet. Gennem inkorporering af nye teknologier, sparring med en lang række eksperter, og et hav af tests og brugerundersøgelser, har de hævet standarden for, hvad der er muligt for en gummistøvle.

Produktionen af Aigle gummistøvler – Kvalitet i særklasse
Hvordan er det så lige, at Aigle formår at lave gummistøvler i så lækker kvalitet? Svaret ligger meget simpelt i brugen af materialerne. For at lave ét enkelt par gummistøvler, bliver der brugt mere end 2 kilo naturlig Gomma Plus® gummi. Dette er med til at sikre alt udefra, mens man på indersiden også har arbejdet med komforten. Her bruger man i mange af støvlerne eksempelvis polyamid foring, der sikrer dig en hurtigtørrende gummistøvle, og når man så kombinerer det med den enorme komfort der skabes med brugen af polstrede skumindersåle, foret med Softex® teknologi, der giver en høj stabilitet og slidstyrke, har man sig med Aigle verdens bedste gummistøvle.