Altid Returlabel ved fragt med GLS
Fragtfrit ved køb pä 300 kr. ved levering med GLS
Lagervarer leveres lynhurtigt - 1-2 dages levering

Aclima

Det norske firma Aclima har siden 1939 produceret noget af det absolut bedste uldundertøj verden har set. De har i løbet af de sidste 80 år opnået en enorm anerkendelse over hele verden, og den store succes bunder i den teknologiske standard de præsterer, hvor varmeisolerede produkter er kernen af deres forretning. Herunder har vi samlet nogle af de største og bedste succeser gennem tiden, og det store udvalg af uldtøj sikrer dig mod de kolde dage i naturen. Vi har alt fra strømper og hatte, til jakker, leggins, bukser, undertøj og meget mere. Alt sammen med samme høje kvalitet, som Aclima har givet deres forbrugere i mange år. Du kan se de mange fantastiske produkter herunder, eller læse mere om Aclima og deres brug af teknologi i produkterne nederst på siden.

1 til 24 af 53

pr. side

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

1 til 24 af 53

pr. side

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Aclimas histore
Historien om Aclima går helt tilbage til 1939, hvor Eivind Johansen dengang producerede uldsåler under navnet Tuna Tekstil. Hele idéen til at lave sit eget firma udsprang pga. tidens tilstand i Norge, hvor det var meget svært at finde sig et arbejde. Sammen med Elsa gik produktionen af disse såler så i gang, og efter at have ført succesen videre, solgte deres søn Jan Eivind så i 1998 virksomheden, som nu hed Dovre Fabrikker, og det var først her de skiftede navn til Aclima som vi kender i dag.

Produktionen af Aclima
For Aclima er det vigtigt at der er kontrol over hele produktionsprocessen, således de hele tiden er sikre på, at de bibeholder den høje kvalitet, som er hele kerneelementet af Aclimas produkter. Siden 1999 har de i samarbejde mellem deres Estiske fabrik og Norske kontorer opnået en stor kontrol over hele værdikæden, og sammen med de teknologiske nyskabelser de har udviklet gennem årene, får du med Aclima altså nogle helt fantastiske produkter.

Aclimas produkter
Men hvad er det så der gør Aclimas produtker så specielle? Som nævnt laver Aclima uldundertøj i høj klasse, og denne enorme kvalitet og komfort opnår de bl.a. gennem brug af merinould. Der er mange fordele ved uld, eksempelvis at det holder varmen, selv når det bliver vådt. Det gør det til et optimalt materiale at bruge, når man skal lave jagttøj. Merinould er en gren af uld der stammer fra Merinofår, som af mange anses for at være blandt de fineste former for får. Med utrolig små fibre bliver du sikret kvalitet, og du får med Aclimas uldtøj nogle produkter, som også kan holde til at blive brugt. Så uanset hvor du skal på jagt henne, er Aclima helt sikkert med til at give en god oplevelse på din jagttur.