Jagt/Trekking støvler

Som både jæger og friluftsmenneske er det afgørende, at man har udstyret i orden og det vigtigste at have helt styr på er sine støvler. Nedenfor finder du støvler, gummistøvler, sandaler og andet fodtøj, som B-wild.dk anbefaler til din næste jagt - eller outdoor tur.

Vis som Gitter Liste

Varer 1-30 af 70

Side
pr. side
Stigende orden
Vis som Gitter Liste

Varer 1-30 af 70

Side
pr. side
Stigende orden

Gode outdoor - og jagtstøvler sparer dig for ubehag

Når man færdes i naturen er der stor risiko for, at man ender med at få våde fødder, hvilket både kan gøre dig alvorligt syg, samt ikke mindst give vabler og en lang række ubehageligheder, som man gerne ville være foruden.

Netop derfor har vi her samlet et stort udvalg af outdoor -  og jagtstøvler fra førende producenter herunder særligt fra Seeland, Meindl, Blundstone, Gateway, Salomon, Härkila og Hanwag.

Alle vores produkter er nøje udvalgt for at sikre vores kunder den største komfort og ikke mindst tryghed, når de færdes i naturen, så de kan koncentrere sig om det det virkelig handler om.

Hos B-wild har vi selv mange års erfaring med at gå på jagt i hele verden og derfor står vi altid parat til at hjælpe dig med at finde de helt rette støvler til din næste jagt.