Fjällräven Singi Winter Jakke Herre

3.299,00 DKK.
Udsolgt
SKU
7447477474857

Varen er midlertidig udsolgt. Kontakt os gerne for muligheden for at skaffe varen hjem. Ring på Tlf: +4533361080 eller mail: mail@b-wild.dk.

3.299,00 DKK.
Let, foret vandrejakke med langt snit i G-1000. Jakken har mange lommer og en hætte med skygge, der kan foldes, og aftagelig kant i syntetisk pels.
Produktbeskrivelse
Klassisk lang vandrejakke med isolerende for til dig, der sætter pris på lidt ekstra varme på vinterturen. Selve jakken er udstyret med blødt, isolerende netstof, mens ærmerne har nylonfor med syntetisk fyld, som sikrer minimal friktion mod tøjet under jakken. Ydersiden består af slidstærkt G-1000 Original med ekstra slidstærkt G-1000 HeavyDuty på skuldrene og den nederste del af ryggen. Dermed beskytter jakken mod blæst og regn, men lader samtidig den fugt, der dannes, når du bevæger dig, slippe ud. Dette er vigtigt i koldt vejr, hvor du ikke ønsker at risikere at blive kold pga. fugtigt tøj. Det rummelige snit giver rigelig plads til isolerende tøj under jakken, og et læg i ryggen giver ekstra bevægelsesfrihed.

Den store hætte med skygge, der kan foldes, beskytter mod den kolde blæst og kan justeres, så den passer perfekt. Samtidig yder hættens aftagelige kant i synetisk pels ekstra beskyttelse i snevejr. Tovejslynlåsen kan åbnes fra neden, når det bliver for varmt, og en bred beskyttende klap forhindrer den kolde blæst i at trænge ind.

De mange lommer, herunder de store lodrette brystlommer med lynlås og påsyede yderlommer med klap, betyder, at praktiske ting altid kan opbevares lige ved hånden. Jakken har desuden to lommer længere nede med åbning foroven og en lynlåslomme på ærmet til f. eks. en GPS. Derudover er jakken udstyret med snor til justering i taljen og kanten forneden og velcrojustering af manchetterne.

Jakken kan voksbehandles med Greenland Wax til ekstra beskyttelse mod blæst, regn og slitage.

Produktspecifikation

Vægt: 1680 g
Materiale navn: G-1000®
Ydermateriale: G-1000 Original: 65% polyester, 35% cotton G-1000 HeavyDuty: 65% polyester, 35% cotton
Fyld: 100% polyester
Køn: Til herrer
Funktioner: tilpasningsdygtig|åndbar|holdbar|vindtæt|hurtigtørrende|vandafvisende
Produktfamilie: Singi
Miljømæssig info: Fluorcarbonfri imprægnering

Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Fjällräven Singi Winter Jakke Herre