Skaljakker

Når man skal på jagt, og synes det er lidt for tungt og voldsomt med de lidt tykkere og tungere jakker, kan skaljakker være et super godt alternativ.

Vis som Gitter Liste

6 varer

pr. side
Stigende orden
Vis som Gitter Liste

6 varer

pr. side
Stigende orden

Skaljakker til jagt og hverdagsbrug

Skaljakker er kendetegnet ved at give mange af de samme kvaliteter som du får med vores vand og vindtætte jakker, men med fokus på en lidt mere hverdagsagtig konstruktion, der gør at de både kan bruges til jagt, men også i dagligdagen på dage, hvor vejret ikke arter sig optimalt. Men hvad er en skaljakke egentlig?

En skaljakke er en af de mest alsidige jakker du kan få, og er god løsning til den aktive jæger. De er både vandafvisende og vindtætte, mens de samtidig er åndbare og praktiske. Men skal din skaljakke bruges til jagt, er det ikke helt lige meget, hvilke kvaliteter den besidder.

En god skaljakke skal ud over alt det førnævnte også være komfortabel, i og med at man ofte har den på i mange timer ad gangen. Det betyder også at vores skaljakker kan justeres, således du kan tilpasse dem til lige netop din pasform.

Derudover kan du være sikker på, at du med skaljakkerne i vores udvalg får en enorm høj slidstyrke, således du kan drage nytte af din jakke de næste mange år. Vores filosofi er nemlig, at jakkerne er til for at blive brugt. Alle vores jakker kommer derfor fra mærker der er i den absolutte top, således du er sikret en skaljakke som er gennemtestet af både eksperter og jægere selv.

Se selv de mange skaljakker igennem herunder med det samme, og find den dækker lige netop dine behov med det samme.

Som en del af vores udvalg af skaljakker, finder du Fjällräven jakker, Norrøna jakker, Sitka jakker, Härkila jakker og mange flere.

Skulle du have nogen spørgsmål til skaljakker, eller vores udvalg generelt, så tøv endelig ikke med at tage fat i vores eksperter, der sidder klar til at hjælpe dig på vej mod den helt rigtige skaljakke.