Jagt/Outdoor Jakker

Jagtjakker og hverdagsjakker til enhver lejlighed. På denne side finder i vores store udvalg af jakker til jagt og meget andet.

Vis som Gitter Liste

Varer 1-30 af 107

Side
pr. side
Stigende orden
Vis som Gitter Liste

Varer 1-30 af 107

Side
pr. side
Stigende orden

Jagt - og outdoor jakker fra kendte mærker

Som jæger og friluftsmenneske er det afgørende at man har en ordentlig jakke af høj kvalitet der både magter at holde varmen inde og kulden ude. Netop derfor har vi nøje udvalgt hvert enkelt produkt på siden for at garantere jer den bedste kvalitet til de bedste priser.

Derfor finder i blandt andre førende kvalitetsmærker som Fjällräven, Norrøna, Swazi og Härkila, der alle har det tilfælles at deres produkter altid er af den højeste kvalitet.

Til den lidt mere aktive jæger, kan vi anbefale at se vores udvalg af skaljakker, hvis man gerne vil have en lidt lettere jakke til jagt.

Jagt - og outdoor jakker vi selv kan anbefale

Vores produkter er både valgt på baggrund af vores egen passion og ikke mindst mangeårige erfaring med jagt på hele kloden – og derfor ved vi hvor vigtigt det er at man som jæger har sit udsyr i orden. Vores mange års erfaring fra såvel ind- og udland gør også at vi altid er klar til at hjælpe dig, med såvel råd som vejledning, hvis du er i tvivl hvad der passer til dig og din næste jagt eller tur ud i naturen.

Du kan også finde vores personlige anbefaling af udstyr til din næste jagt eller trekkingtur på vores side omhandlende udstyrslister.

Flere af vores medarbejdere har igennem årene deltaget på flere jagtture og har mange personlige erfaringer med hvilken udstyr, der er bedst til de forskellige jagtture rundt omkring i verdenen.