Jagt/Outdoor tøj og Jagt/Trekking støvler

Jagttøj og jagtstøvler af højeste kvalitet til knivskarpe priser. På denne side finder i vores store udvalg af både jagt tøj og jagtstøvler - der alle egner sig helt perfekt til en tur i vildmarken.

Vis som Gitter Liste

Varer 1-30 af 521

Side
pr. side
Stigende orden
Vis som Gitter Liste

Varer 1-30 af 521

Side
pr. side
Stigende orden

Hos B-wild har vi nøje udvalg hvert enkelt produkt og ikke mindst brand for, at vi kan give jer den bedste kvalitet til de bedste priser. Netop derfor finder i blandt andre førende kvalitetsmærker som Fjällräven, Härkila og Meindl, der alle har det tilfælles at deres produkter altid er af den højeste kvalitet.

Når man er på jagt, og særligt i områder hvor klimaet er ekstra barsk, er livsnødvendigt, at man har det helt rette udstyr, og det har vi taget højde for i udvælgelsen af alle vores produkter.

Udover at dit jagttøj og dit jagtudstyr skal have en vis kvalitet så er det også afgørende, at ens jagttøj er af den helt rette farve, så man giver sig selv de bedste forudsætninger for at falde i et med naturen.

Hos B-wild har vi selv mange års erfaring med at gå på jagt i hele verden, og derfor står vi også altid klar med både råd og vejledning, så vi kan sikre dig de bedste varer til din kommende jagt. Kom endelig forbi vores jagtbutik i København ved Nørreport Station.

Skal du på en jagt, hvor du skal have ekspertråd og service feks. Kasakstan/Kirgisistan, er du velkommen til at ringe til butikken og lave en aftale med Claus Ballisager, om et tidspunkt hvor i kan mødes i butikken. Så får du en den helt rigtige hjælp til alle de ting du vil få brug for på turen.