Astro Savannah 8x26

599,00 DKK.
På lager
SKU
5901696667070

Rigtig fin lille kikkert til en tur i skoven eller til vandreturen.

ASTRO SAVANNAH 8X26 WP LOMMEKIKKERT

En god lommekikkert er en uundværlig partner i naturen, på jagten eller når der skal pakkes til rejsen. Den fylder ikke alverden og er derfor altid indenfor rækkevidde når der skal studeres fugle og dyr på lang afstand.

Optik

Bak4 prismer og multilagsbelægningen på alle linseflader garanterer god lystransmissionen og reducere forstyrrende refleksion i optikken. Resultatet er et skarpt og kontrastrigt billede som står farverent.

Konstruktion

Optikken beskyttes sikkert i et gummiarmeret kikkerthus, der er udstyret med twist-up øjestykker og et brugervenligt fokuseringshjul der nemt betjenes selv med handsker på.

Vandtæt og dugfri

Kikkerthuset er selvfølgelig vandtæt og beskyttet mod indvendig dug dannelse. Et Nitrogenfyldt kikkerthus beskytter ikke kun mod regn, dug og fugt men også mod støv og snavs. Det betyder at de indvendige optiske komponenter altid er rene og klar til brug.

Anvendelse

En lommekikkert er ideel til bilen, inderlommen, tasken, ferien eller i sommerhuset. Lysåbningen på 26mm sikrer lystransmission nok til at kikkerten uden problemer kan benyttes i dagstimerne. En 8x forstørrelse giver et stort synsfelt og er perfekt til at følge dyr i bevægelse eller danne sig et hurtigt overblik over terrænet.

 

Features

- Bak4 tagprismer med multilagsbelægning på alle linseflader (MC)

- Vandtæt og dugfri konstruktion med Nitrogengas

- Stødsikker gummiarmering

- Twist-up øjestykker i 2 trin med god øjeafstand gør det nemt for folk med eller uden briller at udnytte det fulde synsfelt

 

Leveres inklusive taske, bærerem og klud af mikrofiber.

Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Astro Savannah 8x26