Aclima Warmwool Overall Heldragt

0,00 DKK.
Udsolgt
SKU
config-product-411

Varen er midlertidig udsolgt. Kontakt os gerne for muligheden for at skaffe varen hjem. Ring på Tlf: +4533361080 eller mail: mail@b-wild.dk.

Claus fra B-Wild

Har du brug for hjælp?

Ring til os på tlf. 33 36 10 80 eller skriv til os på

mail@b-wild.dk - vi står klar til at hjælpe dig.

  • 1-2 dages levering på lagervarer
  • Fysisk butik i København K

Heldragt med hætte - du slipper for at "flække" på midten.

Vi bestiller gerne ALLE Aclima modeller og størrelser hjem med et smil! Ring 33361080 eller skriv på mail@b-wild.dk

Aclima uldundertøj er lavet i 100% økologisk merinould. Aclima Warmwool Overall med hætte  er en god allround overall med både halsedisse, hætte og håndvarmerlommer, der giver god beskyttelse og optimal isolering mod kulde. Aclima Overall har huller til tommelfingrene (Thumb Loops), der giver isolering for hænder og håndled og åben "bagsmæk" til toiletbesøg.

Aclima Warmwool er Aclimas mest populære serie. Lækkert uldundertøj fremstillet i (TEC) Total Easy Care, som er behandlet merinould, der gør tøjet ekstra blødt. Merinoulden isolerer selv om stoffet er vådt, og svedlugt sætter sig ikke så hurtigt i tøjet, som i kunstof. Aclima Warmwool uldtrøje er til dig, der kan lide at være ude selv om termometeret ryger under nul grader. 

- 100 % genanvendelig TEC behandlet merinould, hætte, halsedisse og håndvarmerlommer. 
Aclima overall er det perfekte uldsæt til lange, kolde vinterdage samt andre aktiviteter under krævende forhold. Holder dig tør hvis du sveder og varm i koldt vejr. Er åndbar konstrueret, så sveden hurtigt tansporteres væk fra kroppen. Strækbar i alle retninger, hurtigtørrende. Forsynet med brystlomme. Kan maskinvaskes. Fås i størrelserne XS-XXXL.
Vi har få størrelser i butikken - kan bestilles - hurtig levering. Venligst send en mail eller ring - tlf: 33361080
 
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Aclima Warmwool Overall Heldragt