Anfibio Sigma TX Packraft Yellow - 2 Person(2070g/200kg)

Tilbudspris 3.499,00 DKK. Normalpris 5.499,00 DKK.
Udsolgt
Lagerførende
SKU
1+AF+STX+Y+4

Varen er midlertidig udsolgt. Kontakt os gerne for muligheden for at skaffe varen hjem. Ring på Tlf: +4533361080 eller mail: mail@b-wild.dk.

Claus fra B-Wild

Har du brug for hjælp?

Ring til os på tlf. 33 36 10 80 eller skriv til os på

mail@b-wild.dk - vi står klar til at hjælpe dig.

  • 1-2 dages levering på lagervarer
  • Fysisk butik i København K
Ekstra stor Ultralight Packraft.

Anfibio Sigma TX er den letteste dobbelt packraft på markedet hidtil. Vægten på omkring 1,35 kg pr. hoved glæder ultralette entusiaster. Egner sig også ideelt til enkelt paddlere med ekstra bagage/belastning. Længde 260cm. Bredde 93cm. Vægt 2.7kg. Pakkestørrelse 30x20cm.

Laster 200kg.

DER FØLGER 1 STK. SÆDE MED I PRISEN.

Paddel/pagaj følger ikke med!

Anfibio Sigma TX er en ultralet packraft med dobbelt plads, perfekt til udvidede backpackingture og eventyrløb, herunder letflydende floder og søer sammen med partnere, børn, hunde eller enhver anden stor last. Derfor TX til Team Cross. Anfibio Sigma TX er lavet af et specielt stof (210/420) urethan nylon, der har en høj rive/slidstyrke trods sin lave vægt , den glatte skinnende del er særlig rivfast.

Alle bådens sømme er fuldt svejset, og rørsømmene er desuden syet, hvilket gør den til en helt limfri konstruktion. Dette sparer på vægten, pris, og miljøet. En særlig egenskab er de forreste nedre og bageste nedre rørpaneler, der er lavet at det samme materiale som gulvet, hvilket giver større robusthed når båden er i kontakt med jorden.

Som ultra let båd skal den dog stadig behandles med største omhu, især når den er fuldt lastret. Sigma TX er en ægte backpackingbåd der på grund af sin størrelse sagtens kan deles med en partner hundeejere, jægere og fiskere kan lide båden til transport af store laster. Den er perfekt til passager af floder og søer. Båden padles i kano eller kajak stil, kommer desuden med en oppustningstaske der skrues på båden ved oppustning. Intet oppusteligt er punkterfrit, men i tilfælde af(usansynlig) skade kan båden reperares i felten på få minutter med Patch´n Go, samt små huller kan reperares med Stormshure.

Der følger 1 stk. sæde med.
Der følger ikke pagaj med.

Der medfølger:
Pakkestrop
Inflationspose
Komfortsæde med integreret ryglæn
Reparationsstof
Brugervejledning
Hastighed: 5 km / t
Opdrift: 200 kg
Komplet limfri konstruktion, syede og svejste sømme

Vægt:
Båd: 2070g
Sæde: hver 250 g (aftagelig)
Pakkestrop: 25g
Inflationspose: 100 g
Reparationsstof: 20g

Dimensioner:
Indre Længde: 160cm
Bredde: 39 cm
Ydre Længde: 260cm
Bredde: 93cm
Vandlinje: 250cm 
Pakningsstørrelse: ca. 30 x 20 cm
Tilgængelige farver: Sunny Yellow, Fresh Green

Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Anfibio Sigma TX Packraft Yellow - 2 Person(2070g/200kg)