Aclima Woolnet Hybrid Crew Neck til Herrer

749,00 DKK. Normalpris 999,00 DKK.
Udsolgt
SKU
1661654345678

Varen er midlertidig udsolgt. Kontakt os gerne for muligheden for at skaffe varen hjem. Ring på Tlf: +4533361080 eller mail: mail@b-wild.dk.

Det bedste til høj aktivitet

WoolNet Hybrid Crewneck Shirt er et uldnet med en rund hals og lange ærmer. Ekstra beskyttelse på albuer for øget slidstyrke og ribstrikket stof over skuldrene for god beskyttelse mod bærestropperne på rygsækken. Sweateren har varmeuldsstof foran, strikket i 100% merinould. Aclima WoolNet® er det originale uldnet lavet til aktiviteter med høj intensitet, hvor fugttransport, vægt og åndbarhed er vigtigst.

Vidste du, at luft isolerer?

Netværket skaber små luftlommer, der giver god isolering uden at føle sig fugtige og overophedede. På grund af den høje fugttransport vil temperaturen ved både høj og lav aktivitet være regulerende på samme måde som en termostat. Da masken er i merinould, får du også fordelene ved uld - uld isolerer, selvom du bliver våd, og uld afgiver ikke lugt, når du sveder. Dette er kvalitet, funktionalitet og design kombineret.

Det er ikke uden grund, at det norske forsvar har svoret til Aclimas net på indersiden i en årrække. Til topture om vinteren, lange bjergture, jagt og ekspeditioner er WoolNet® et klart førstevalg af uldundertøj. WoolNet® kan kombineres med WarmWool på ekstra kolde dage. Uldnet tørrer hurtigt, og uldtøjet er meget elastisk med ribstrik i vigtige områder for bedre komfort og holdbarhed.

Bør vaskes med uldsæbe feks. Aclima Wool Shampoo.

Materialer: Uldnet: 120 g / m2 80% Uld (Merino) 20% Polyamid

Rib: 250 g / m2 96% Uld (Merino) 4% Elastan

Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Aclima Woolnet Hybrid Crew Neck til Herrer