Aclima Hotwool Shirt Rund Hals

399,00 DKK. Normalpris 749,00 DKK.
Udsolgt
SKU
config-product-415

Varen er midlertidig udsolgt. Kontakt os gerne for muligheden for at skaffe varen hjem. Ring på Tlf: +4533361080 eller mail: mail@b-wild.dk.

Claus fra B-Wild

Har du brug for hjælp?

Ring til os på tlf. 33 36 10 80 eller skriv til os på

mail@b-wild.dk - vi står klar til at hjælpe dig.

  • 1-2 dages levering på lagervarer
  • Fysisk butik i København K

B-wild BESTSELLER - Uldundertrøje - klør ikke - varm og det bedste til den kolde vinter eller de kølige aftener om sommeren.

Aclima Hotwool er en varm uld(under)trøje i Unisex, så den er til både damer og herrer. Hotwool Crewneck er en mellemtyk og varm uldtrøje i høj kvalitet, lavet i 230g udgave. En trøje fremstillet i en uldblanding bestående af merinould, polyester og polyamid, der giver en uldtrøje, som er meget varm og meget slidstærk.

Aclima Hotwool uldtrøje er med store uldløkker på indersiden, der isollerer, så du kan holde varmen selv når det bliver rigtig koldt. Uldblandingen er forbehandlet, så det kan vaskes ved 60 graders maskinvask. Trøjen har god slidstyrke og ulden kløer ikke. Den gode isolationsevne gør, at det norske forsvar bruger Aclima uldundertøj til soldaterne. Aclima Hotwool Unisex er lavet i 65 % merinould, 20 polyester, og 15 % polyamid.

Funktionaliteten har altid haft den største prioritet hos Aclima og sammen med dygtige designere, laver de moderigtige produkter i høj kvalitet. Aclima arbejder sammen med det norske forsvar og er blevet valgt, da de er nytænkende og deres produkter lever op til de høje krav.

Den er ment som undertrøje, men du kan sagtens bruge den som sweatshirt.
Uld bør vaskes med uld vaskemidel feks. Aclimas Wool Shampoo https://b-wild.dk/aclima-wool-shampoo

Vi bestiller gerne ALLE Aclima modeller og størrelser hjem. Ring 33361080 eller skriv på mail@b-wild.dk

Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Aclima Hotwool Shirt Rund Hals