Aclima Hotwool Shirt Rund Hals

499,00 DKK. Normalpris 549,00 DKK.
På lager
SKU
config-product-415

B-wild BESTSELLER - Uldundertrøje - klør ikke - varm og det bedste til den kolde vinter

Vi bestiller gerne ALLE Aclima modeller og størrelser hjem med et smil! Ring 33361080 eller skriv på mail@b-wild.dk

Varm uldtrøje og uldsweater model Aclima Hotwool Unisex til både damer og herrer. Hotwool Unisex med rund hals er en tyk og varm uldtrøje og sweater i høj kvalitet, lavet i 230g udgave. Varm uld undertrøje fremstillet i en uldblanding bestående af merinould, polyester og polyamide, der giver en uldtrøje, som er meget varm og slidstærk.


Aclima Hotwool uldtrøje er med store uldløkker på indersiden, der isollerer, så du kan holde varmen selv når det bliver rigtig koldt. Uldblandingen er forbehandlet, så det kan vaskes ved 60 graders maskinvask. Trøjen har god slidstyrke og ulden kløer ikke. Den gode isolationsevne gør, at det norske forsvar bruger Aclima uldundertøj til soldaterne. Aclima Hotwool Unisex er lavet i 65 % merinould, 20 polyester, og 15 % polyamid.

Funktionaliteten har altid haft den største prioritet hos Aclima og sammen med dygtige designere, laver de moderigtige produkter i høj kvalitet. Aclima arbejder sammen med det norske forsvar og er blevet valgt, da de er nytænkende og deres produkter lever op til de høje krav.


 

Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Aclima Hotwool Shirt Rund Hals