BEREDT PÅ BJØRNE

99,00 DKK.
Udsolgt
Lagerførende
SKU
9788799102013

Varen er midlertidig udsolgt. Kontakt os gerne for muligheden for at skaffe varen hjem. Ring på Tlf: +4533361080 eller mail: mail@b-wild.dk.

Claus fra B-Wild

Har du brug for hjælp?

Ring til os på tlf. 33 36 10 80 eller skriv til os på

mail@b-wild.dk - vi står klar til at hjælpe dig.

  • 1-2 dages levering på lagervarer
  • Fysisk butik i København K

Er du fascineret af bjørne eller har du påtænkt dig at bevæge dig ud hvor de bor - så læs denne bog

ANMELDELSER: 
"Underholdende er bogen. En god gang gys og gru. Så grufulde er beretningerne, at det formentlig kan få en eller anden læser, der har booket en jagt på grizzly ovre vestpå, til at bytte den ud med en god gang harejagt på Lolland" (JÆGER) 

"Bogen er en appetitvækker. En slags håndbog for bjørnejægere, en safety-first anvisning, en gardering før afrejse. Claus Ballisager er bjørnegal Alaska-fan. Ramt i hjertekulen af den eventyrlyst, der tester folk til grænser og driver dem på vildmarksfærd" 
(NORDJYSKE Stiftstidende) 

"En velskrevet bog man ikke slipper før sidste side er læst" 
(www.vildmarksliv.dk) 

"Når man har læst bogen må man enten ud at opleve disse fascinerende skabninger, eller man er afskrækket fra nogen sinde at sætte sine ben i bjørneland. Bogen er spændende læsning og et must, hvis man selv har planer om at bevæge sig derud" 
(Jyllands-Posten) 

Bogen giver læseren et fascinerende indblik i bjørnens natur og hvordan den reagerer i mødet med mennesker. Derudover gives gode råd om hvordan man skal forholde sig, hvis man møder bjørne i vildmarken.
Bogen handler primært om brunbjørnen og grizzlybjørnen, men der fortælles også om sortbjørne og isbjørn.

Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:BEREDT PÅ BJØRNE